Ens veiem en Quatreulls Estudi Audiovisual quatreulls.com

dilluns, de febrer 22, 2010

Ontimet

Hola Macolins! A estes altures si vos parle d'Ontimet tots sabeu al que em referisc, però crec que és digne de mencionar en aquest bloc, i a més sempre hi haurà algun despistat que no ho coneix. 

Ontimet és una pàgina web d'informació metereològica actual d'Ontinyent i la Vall d'albaida nascuda en 2005 amb la finalitat de donar a conèixer en línies generals la metereologia com afició. La importància d'aquest projecte és que la Web no pertany a cap empresa ni grup lucratiu. El seu autor Jesús Martí publica de forma altruista els informes sobre l'estat actual metereològic, prediccions, avisos, informes especials i mensuals per a tots aquells que els agrada el món de la metereologia o que simplement es dona curiositat saber quin va ser el dia més calorós, més fred, amb major precipitacions, etc... A més compta amb una càmera Web en directe per a seguir el temps d'Ontinyent. 

Amb el temps el portal d'Ontimet s'ha consolidat, bona prova d'açò són les visites diàries que rep (entre 700 i 800, encara que augmenten fins 4000 quan hi ha temps inestable). Segons una entrevista de Jesús Martí oferia al periòdic ontinyentí "LoClar", s'està treballant en una futura versió de la Web que inclourà, entre altres, novetats com consulta de dades per dia, subscripció per e-mail, creació de comptes d'usuaris, etc...  

En definitiva, sigau d'on sigau, crec que és una Web d'obligada visita, que ens ajuda a comprendre millor el que passa quan mirem cap amunt.

Web | Twitter | Facebook | Youtube