Ens veiem en Quatreulls Estudi Audiovisual quatreulls.com

dijous, de gener 20, 2011

FITUR

ACTUALITZAT 22/01/11 Hola Macolins! Aquesta setmana es celebra a Madrid la Fira Internacional de Turisme, en la qual Ontinyent compta amb un estand propi dins del de València Terra i Mar. Aquesta mateixa vesprada, a les 5, Lina Insa, Filiberto Tortosa, Inma Martí i Rafael Ferrero, en una roda de premsa donaran a conèixer l'espot publicitari que promocionarà aquest 2011 les festes de Moros i Cristians d'Ontinyent. Aprofitant el programa "La dipu et beca", aquest espot va estar realitzat per la mateixa persona que l'espot de l'any passat (que podeu vore baix d'aquestes línies), el director de Macolin Productions, David Soriano. Des de Macolin estem molt contents que aquest vídeo es presente en una fira de turisme en la qual estan presents empreses i institucions de més de 150 països. 

D'altra banda vos anunciem que molt prompte, en Mig Any Fester d'Ontinyent, publicarem el vídeo en aquesta web per a que tots aquells que no haveu pogut anar a FITUR el pugueu disfrutar igualment. Esperem que vos agrade més que el de l'any passat!



Hui, la TVO ha parlat d'aquest vídeo i de l'estand d'Ontinyent a FITUR. Al següent vídeo podeu vore algunes imatges del vídeo promocional que molt prompte estrenarem.