Ens veiem en Quatreulls Estudi Audiovisual quatreulls.com

dimarts, d’octubre 19, 2010

Paelles del Llombo 2010

Hola Macolins! Ja estem de nou ací per a contar-vos aquesta nova etapa de Macolin Productions. Al llarg d'aquesta setmana ens posarem al dia de tot allò que hem fet i no vos hem contat: col·laboracions, reportatges, notícies, premis... 

Però aquest post està dedicat a les meravelloses paelles del llombo del 2010, un dels actes més multitudinaris de les festes d'aquest barri d'Ontinyent. Macolin, com ve sent habitual des de fa uns anys, participa en aquest concurs amb la única intenció de fer germanor amb el barri que ens ha vist créixer i passar un dia d'alló més bé. I bona mostra de tot açò és l'ambient que es respirava aquest dia i que podeu comprovar baix d'aquestes línies. 



El dia d'abans, mentre repassàvem el material per a fer la paella, se'ns va ocórrer fer alguna cosa per a "fer festa" i vam crear a "Glòria, Miss Paelles 2010" que va estar present durant tot el dia amb nosaltres observant la paella i "participant" de la festa.
La sorpresa va arribar després de menjar-se la paella (que enguany estava realment bona), quan la presidenta de l'associació de comerciants del llombo va dir que "Marcolin" (ens havien apuntat mal) era la paella guanyadora del concurs! Vam guanyar un sopar en el restaurant Riberet per a dos persones (ja trobarem la manera de compartir el premi entre els 20 que som...)