Ens veiem en Quatreulls Estudi Audiovisual quatreulls.com

dissabte, de febrer 26, 2011

Spot Moros i Cristians 2011

Hola Macolins! Vos ho havíem promès i ací el teniu. Així que deixeu el que estàveu fent, pugeu el volum dels vostres altaveus i gaudiu del vídeo de les nostres festes de Moros i Cristians! (vos recomanem que si teniu una connexió lenta, carregueu el vídeo sencer abans de vore-lo)



Hui, amb motiu del mig any fester d'Ontinyent, estrenem el spot institucional de les festes de Moros i Cristians d'Ontinyent. Un spot que ja es va presentar en la Fira de Turisme de Madrid (i estarà ben present en la Fira de Turisme de la Comunitat Valenciana, TCV), i que just mig any abans de la setmana gran de festes, vos presentem ací. El vídeo, com ja hem comentat en anteriors posts, està fet per l'ontinyentí David Soriano (director de Macolin), el qual també va realitzar l'anterior vídeo del 150 aniversari

Aquest vídeo institucional, que està fet en tres idiomes, mostra les millors imatges de quasi tots els actes de les festes de Moros i Cristians del 2010 capturades per les càmeres de la Televisió d'Ontinyent. Ací el podeu vore en valencià, però també podeu activar els subtítols en castellà i anglès polsant el botó "cc" en la finestra del vídeo. 

Esperem que vos agrade!

3 COMENTARIS:

Anònim ha dit...

macolineros no haceis este año la promo d la mejor fiesta del pueblo?? :O

Anònim ha dit...

che, che , la gent vos reclama!!

Ricardo ha dit...

Hola Macolins! El vídeo de les nostres festes de Moros i Cristians 2012 aon el teniu