Ens veiem en Quatreulls Estudi Audiovisual quatreulls.com

divendres, de març 05, 2010

Videojoc Nominat

Actualitzat 10/03/10. Podeu seguir la Gala en directe hui a partir de les 19:30 en la Web de Televisió de Gandia (http://www.gandiatv.com) o en la Web de la Televisió de la UPV (http://www.upv.es/endirecto/GND)

Hola Macolins! Altre any estem d'enhorabona, ens han nominat el videojoc "BurgerBoy" en la IV Mostra Audiovisual de Gandia.

Sinopsi. Què faries si unes brócolis extraterrestres t'obligaren a convertir-te en vegetarià? Any 2030, unes brócolis del planeta "Brocolín VII" cansades d'escoltar "mamà, no m'agraden les brócolis" han decidit condemnar a la humanitat a ser vegetariana. Sols BurgerBoy té el poder de detindre als Brocolinians i fer que tot torne a la normalitat. Per a açò, abans deurà agafar forces menjant-se totes les hamburgueses i "fritangues" de cada fase. Però alerta!, els brocolinians es llançaran cap a BurgerBoy cada vegada més de pressa!

La Mostra Audiovisual de Gandia (spot) és un certàmen organitzat pels propis estudiants de l'Escola Politècnica de Gandia amb la finalitat de reconeixer l'esforç, la originalitat i el talent dels estudiants del campus. En total, hi han 11 categories com videoart, fotografia, curtmetratge, videoclip... Aquest any, com a novetat s'han incorporat les categories de Programa de Ràdio i Videojoc. 

Com recordareu, l'any passat també ens van nominar en la categoria de Videoclip, amb l'obra So What, però finalment no va guanyar. Així i tot (igual que l'any passat) estem molt satisfets amb el treball realitzat, i molt agraïts que ens nominen de nou.

El pròxim dimecres dia 10 sabrem si BurgerBoy es duu l'estatueta!

Youtube | Facebook | So What en la III Mostra Audiovisual

2 COMENTARIS:

Anna M. Mollà ha dit...

jo vull jugar!!!

Anònim ha dit...

yo tame anire i els mues amics !!! b7s mola un munto la paguina