Ens veiem en Quatreulls Estudi Audiovisual quatreulls.com

dijous, de novembre 11, 2010

Jo, regenere

Hola Macolins! Ja fa un poc més de 3 mesos dels incendis a la Vall d'Albaida i des d'aleshores han sigut diverses les accions que s'han realitzat amb la intenció d'obtindre finançament per a les tasques de regeneració. Una d'elles ha vingut de la mà de la web Ontimet.es i simplement adquirint una camiseta amb el disseny de la foto (i per sols 10€) podem ajudar les nostres serres. 
Nosaltres hem volgut parlar amb Jesús Martí, creador d'Ontimet.es per a conèixer de primera mà com va aquesta inciativa.

Macolin Productions. Hola Jesús, com va sorgir la idea de fer camisetes?
Jesús Martí. Va sorgir de forma ràpida i com si d'una necessitat es tractara. Durant els tràgics dies de l'incendi, el grup de Facebook d'Ontimet.es va ser un dels llocs més visitats de segur per a estar al minut informat de la seua evolució. De seguida vaig pensar que si hi havia tanta preocupació per les nostres serres, es podria des de ja mateix organitzar alguna cosa que la gent es vegera de igual forma involucrada, evidentment amb la regeneració de les zones afectades. Les samarretes, una excusa per col·laborar "tangiblement".

MP. Per a qui van els beneficis i què fan amb ells?
JM. Vam parlar al la Colla Ecologista de l'Arrel i vaig decidir que aniria totalment destinat a aquest col·lectiu per a dur a terme les tasques de neteja, preservació i conservació de les zones cremades. A més de que cap organització com l'Arrel pot fer una tasca millor com aquesta. Tot quadra perfectament: organitzacions sense ànim lucratiu i el mateix impuls ambiental que ens uneix d'alguna forma.

MP. On les podem trobar i a quin preu?
JM. Principalment es pot trobar a la majoria dels Comerços In de la ciutat d'Ontinyent. Altres organitzacions, webs com Vilaweb i altres tendes donen, a canvi de res, difusió de la iniciativa.

MP. Com està anant la venda?
JM. Doncs es porten venudes a primers de Novembre unes 70 samarretes, d'una tirada inicial de 198. S'ha de tindre en compte que els beneficis s'obtindran en un principi a partir de la meitat de les unitats fabricades, de manera que encara necessitem la vostra col·laboració!

Per a tots aquells que vulgau col·laborar podeu fer-ho comprant la camiseta als comerços que apareixen en aquest PDF o per la pròpia pàgina de Jo, regenere

Web Jo, RegenereFacebook Jo, Regenere | Twitter Jo, Regenere