Ens veiem en Quatreulls Estudi Audiovisual quatreulls.com

diumenge, d’octubre 24, 2010

Cartell Santa Cecilia 2010

Hola Macolins! Hui tenim el plaer d'estrenar "digitalment" el cartell anunciador de la festivitat de Santa Cecilia 2010 de la banda més antiga d'Ontinyent, la Societat Unió Artística Musical d'Ontinyent. Ahir dissabte, David Soriano (director de macolin) va presentar el seu disseny tant del cartell com del programa-revista de la festivitat de Santa Cecilia al Centre Cultural Caixa Ontinyent on els assistents van poder gaudir també de tres grups instrumentals. A continuació reproduim les paraules de l'autor sobre la seua creació: 

"En la portada d’aquest any hem volgut ressaltar els músics i la música com a element fonamental (més que la pròpia festivitat), donant-li una continuïtat amb la portada de l’any passat però amb nous elements i respectant l’essència de la nostra banda.

Els cercles que envolten la trompa representen als músics de totes les edats (diferents mesures) i amb personalitats de tot tipus (diferents colors), a més tots tenen un element comú (les floritures de l’interior dels cercles) representant l’ensenyament musical que cadascú ha tingut.

Tots són necessaris per a que es puga formar la trompa que representa a la música. El conjunt de músics i música (cercles i trompa) representen a la banda, ocupant l’espai central de la portada i sota aquesta figura, els fonaments, el títol de la nostra festivitat “Santa Cecilia 2010”. "


Web de la SUAMO | Facebook de la SUAMO