Ens veiem en Quatreulls Estudi Audiovisual quatreulls.com

diumenge, de març 29, 2009

No va poder ser

Actualitzat 3 Abril 2009: Hem encontrat el videoclip del guanyador: Zolid

Macolin no es va dur cap estatueta en la III Mostra Audiovisual de Gandia. El passat dijous es va celebrar la gala d'entrega de premis de la Mostra en la qual, Macolin estava nominat en la categoria de Videoclips. Finalment, el  guanyador va ser Zolid de Christoph Benjamin, un videoclip fet en Stop Motion y amb molta feina (no està en youtube). Així i tot, des de Macolin volem agraïr al jurat haver-nos nominat, ja que es van presentar un fum d'obres, i quedar entre les quatre finalistes no és fàcil. També volem donar l'enhorabona a l'organització i al grup de teatre de l'EPSG per fer de la gala una nit molt divertida. 
Per a tots aquells que volien que So What guanyara, vos deixem el Making Off del videoclip que el teniem preparat des de fa temps (dalt d'aquestes línies).

Homenatge a Jesús Casanova: Sentim molt tardar a pujar aquest reportatge, però estem tenint problemes a l'hora de passar el vídeo a l'ordinador. Volem que siga amb la millor qualitat possible. Disculpeu les molèsties.

1 COMENTARIS:

Cruasán ha dit...

Bé, he vist els altres clips (llàstima que el guanyador no estiga) i en quant a tècnica i realització el vostre es millor.

Si torneu a participar, l'any que ve porteu una proposta original (no el típic clip americà) i tindreu moltíssimes opcions.

Sort!