Ens veiem en Quatreulls Estudi Audiovisual quatreulls.com

dilluns, d’agost 02, 2010

La cançò de l'estiu

Hola Macolins! Hui vos parlem d'una cançó que, encara que té 3 anys, es pot convertir en la cançó de l'estiu. Oblidem-nos per un moment del cantant famós de torn, deixem-nos de tant de waka waka i pensem més en la terreta. 

Gràcies a les xarxes socials, ens ha arribat El Tio Fredo que, amb el guitarró en mà i (segons diu en Youtube) per a provar la camareta nova, es posa a cantar el seu èxit "El rock de la Paella". Amb un ritmet agradable i un valencià que no pot ser més de poble, la lletra parla de com passar-ho bé amb un dels nostres plats típics. De segur que amb aquest vídeo passareu una estona d'allò més divertida, i si voleu més, entreu al seu canal en Youtube que té més cançons!



Però la història del Tio Fredo no acaba en un simple vídeo, aquest cantautor valencià ha actuat en programes dels mitjans de comunicació nacionals com podem vore en este programa de Telecinco. El Tio Fredo, que es defineix com un "meló que está apunt d'encetar-lo i que si no l'encetes se te passarà", té inclús el seu propi MySpace on publica les seues millors cançons!

MySpace | Youtube